by

Codul vestimentar masculin: cum sa te imbraci cu stil

Indiferent de partenera pe care o alegi, fie ea o femeie obisnuita si seducatoare, fie o femeie fermecatoare si independenta pe care ai cunoscut-o prin intermediul acestui site de escorte din Iasi, locatia trebuie mereu aleasa cu atentie. Si, mai mult decat atat, codul vestimentar graieste de la sine si trebuie ales cu atentie si el, astfel incat sa se potriveasca locatiei in care veti merge.

Fie că vă îndreptați intr-un loc select si pretentios sau, pur si simplu, intr-un un loc in care sa va simtiti bine unul in compania celuilalt, iata câteva sfaturi de bază pentru a impresiona nu doar prin prezenta, ci si prin vestimentatie:

Straduieste-te sa te imbraci elegant

Există o diferență între stilul vestimentar office și cel elegant. Stilul profesional il adopti atunci cand mergi la munca, cum ar fi un costum de culoare închisă, sau imbracaminte casual. Daca vrei sa impresionezi cu adevarat, alege o pereche de pantaloni eleganti, o camasa si o cravata. Păstreaza o jachetă la  indemână, în cazul in care planurile se schimba in ultimul minut.

Acorda atentie igienei

Acest lucru ar trebui să fie facut instinctiv, din obisnuinta. Cu toate acestea, în timp ce știm cu toții importanța de a fi curat, trebuie, de asemenea sa alegi si un parfum natural. Asigura-te că părul are timp să se usuce, pielea sa-si revina la culoarea sa naturala si aromele din sampon si alte produse pentru igiena au timp să se stabilizeze.

Fii deschis spre optiuni

Alege o tinuta versatila, pe care o poti asocia in diferite feluri – un pulover, cu sau fără cravată, o jachetă etc. Cel mai probabil, te pregătesti pentru această intalnire de ceva timp, dar adu-ti aminte că planurile se pot schimba brusc și deseori in mai bine! Trebuie să fii pregătit pentru orice.

Potriveste si contrasteaza

Ar trebui să te asiguri, cu siguranță, că ciorapii se potrivesc cu pantalonii, nu jacheta sau cămașa. Cureaua ar trebui să se potrivească cu pantofii și să fie in acelasi ton cu orice metal, cum ar fi bijuteriile, catarama curelei sau butonii.

Pe de altă parte, hainele nu ar trebui să fie in același ton; în schimb, echilibreaza culorile astfel incat sa se completeze reciproc.

Indiferent de locul unde iti duci partenera, ar trebui să fii întotdeauna pregătit pentru orice. Activitatile spontane sunt de multe ori cele mai distractiv, deci trebuie să te asiguri că tinuta ta nu te ține înapoi de la nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *